Sociální sítě
Nahoru

Co spojuje umění se špičkovými destiláty? Budoucnost…

Leitmotivem dvacátého prvního Designbloku je ‚budoucnost‘, do které nahlédnou návštěvníci největšího tuzemského festivalu designu a módy na pražském holešovickém Výstavišti od 17. do 21. října. Letos poprvé se na veletrhu i na oficiálních akcích s ním spojených budou servírovat ultra prémiové destiláty z distribuce společnosti Ultra Premium Brands.

Na Výstavišti i na všech VIP party a v loungích Designbloku se představí hned dva skvosty – britský gin ‚Tanqueray‘ a filipínský rum z ostrova Negros ‚Don Papa’. Pyšní se jimi designový showroom s ultraprémiovými destiláty – Warehouse#1, který toto výjimečné umělecké partnerství zastřešuje. Jedinečné spojení přehlídky toho nejlepšího, co se na poli užitého umění urodilo se světem bájných kořalek z distribuce zmíněné společnosti, umožní milovníkům designu proniknout i do magického světa legendárních destilátů, jež jsou svým způsobem stejně výjimečné a okouzlující jako umění.

Designblok bude zahájen legendárním britským ginem Tanqueray, který sice nebudou návštěvníci obdivovat v samostatné instalaci, nicméně se představí v rámci všech přidružených akcí i v loungích Designbloku. Pozvaní hosté tak budou moci ochutnat ‘budoucnost’, která stojí na populárních ginových koktejlech, dlouholeté tradici a zcela jednoduchém, ale brilantním servisu. Se super prémiovými vstupními ingrediencemi long drinku – ginem Tanqueray, tonikem East Imperial, velkými kostkami ledu a kvalitní limetou – v krásně jednoduchém servisu v copa glass, tzv. balonové sklenici je to totiž stejné jako s budoucností. I ta by měla být vystavěná na pevných a kvalitních základech, aby byl slastný prožitek každého jednoho obyčejného dne co nejdelší.

Filipínský rum Don Papa naopak pozve všechny plnoleté návštěvníky v designové expozici do nitra džungle ostrova Negros, přezdívaného pro svou výjimečnou cukrovou třtinu – Sugarlandia. Autentický zážitek z pravé filipínské džungle ještě podpoří stylizovaný bar zasazený do speciální instalace, který nabídne návštěvníkům festivalu vyladěné koktejly podávané těmi nejlepšími českými barmany. Bez letenky se tak hosté ocitnou na horkém asijském souostroví v reji masek, které jsou s rumem Don Papa neodmyslitelně spjaty a okusí tak pravou chuť Filipín na vlastní kůži. Rum Don Papa chce touto show také navázat na Designbloku na své umělecké kořeny a přiblížit návštěvníkům mezinárodní ilustrátorskou soutěž, která se každoročně vyhlašuje v kolébce jeho vzniku.

Více z rubriky Výstavy a Premiéry

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.