Sociální sítě
Nahoru

Tiffany & Co. představuje honosný adventní kalendář

Zapomeňte na klasický adventní kalendář plný čokoládových políček, na tomto adventním kalendáři značky Tiffany & Co. si pochutnáte daleko více, je totiž plný nádherných dárků.

Vánoce se pomalu a jistě blíží a odpočítávání dnů s adventním kalendářem je jednoznačně zábavnější. Co teprve, když máte adventní kalendář, jako je ten od Tiffanyho. Jeho cena je úctyhodných 2,6 milionu korun.

Značka chtěla překvapit své příznivce i další zákazníky a do každého políčka nadělila jeden z výrobků z jejich kolekce. V některém políčku najdete náramek z růžového zlata v hodnotě 275 tisíc korun, v jiném zase tanzanitové a platinové náušnice v hodnotě 200 tisíc korun. A takhle to bude vypadat všech 24 dnů před Vánocemi.

Vše je navíc zabaleno v boxu v typické tyrkysové barvě a nutno zmínit, že vzhledem ke svému obsahu, je kalendář určen spíše pro dámy.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.