Sociální sítě
Nahoru

Milovnice kabelek se sešly na představení nové kolekce

Milovnice kabelek se sešly na slavnostním otevření butiku Bree v pražském Myslbeku. Veronika Kopřivová střídá klasiku i módní kousky: „Vlastním pár dražších kabelek, které mám pár let a mám i pár levnějších. Od Bree miluji velké kabelky, kam dám i notebook.” Iveta Vítová dorazila s dcerou a svěřila se, že si ráda vybírá klasiku, kabelky které může nosit dlouho. Na sezonní trendy si ale nepotrpí.

Kateřině Hrachovcové, která je nejen herečka ale dnes také módní ikona, jde u kabelky nejen o vzhled ale o praktičnost. „Občas uletím a koupím si trendy, ale většinou mi to pak leží ve skříni a vracím se ke kouskům, které mám nejradši, “ prozradila modelka Karolína Mališová.

Sandra Parmová si v poslední době oblíbila crossbody kabelky, které jsou praktické především pro maminky. Největší poprask ovšem na akci způsobila herečka Aneta Krejčíková, které se nepodařilo kabelkou zakrýt své rostoucí bříško. Čeká druhé dítě a jak sama řekla, v listopadu ještě zvládně premiéru a pak si dá volněji. Slavnostní otevření si nenechala ujít také zpěvačka Světlana Nálepková. Akci odmoderovala věčně pozitivně naladěná Míša Maurerová, která si odskočila os svého desetiměsíčního miminka.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.