Sociální sítě
Nahoru

Aby pleť v zimě netrpěla

Zimní období je čas, kdy bychom měli péči o pleť věnovat zvláštní pozornost, trpí totiž zimou a dramatickými přechody z tuhé zimy do tepla. Je vysušená, podrážděná, začervenalá, a vůbec nejhorší projevy mohou být u citlivé pleti s projevy kuperózy. Ta potřebuje specifickou péči.

Kosmetička Marcela Baldas radí pleť přikrýt hutnějším hydratačním krémem, ale v žádném případě ji nedusit například vrstvou make-upu, který se při sportu kvůli dýchání pokožky a zvýšené tvorbě potu nedoporučuje vůbec. Dále je bezpodmínečně nutné dodržovat důsledně pitný režim, přísun vitaminů, stejně jako pravidelné ošetření v salónu u profesionálů, a to alespoň jednou do měsíce. Pokud jedete na hory, krém by měl kvůli ostrému sluníčku navíc obsahovat zvýšenou UVA a UVB ochranu.

Hydratační krém Natinuel Hydra – Gen

Krém s trojím účinkem a lehkou, jemnou strukturou zachovává a obnovuje původní hydrataci, a to nejen tu povrchovou, ale také hloubkovou. Díky vysokému obsahu kyseliny fytové pomáhá předcházet podráždění a poškození buněk způsobených volnými radikály a přispívá k posílení pokožky vůči vnějším agresivním vlivům, jako je například tuhý horský mráz.

1 320 Kč/50 ml

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.