Sociální sítě
Nahoru

Luděk Seryn přeje zamilovaným

Poptávka po hodinkách vyráběných na zakázku evidentně na tuzemské scéně roste. Nejžhavějším přírůstkem jsou ty věnované dokonce zamilovanému manželskému páru! Vycházejí z kolekce Classic Round Gold, která je limitována celkem deseti unikátními exempláři. Pánský 41mm model je zhotovený ze žlutého 14kt zlata, stejně jako jeho dámský protějšek, který kopíruje všechny nosné designové kreace vytvořené ručně mohelnickým Ludkem Serynem! Exklusivní zpravodajský portál iLuxus vám přináší spolu s největším fotografickým ateliérem hodinek Photowatches.eu (www.photowatches.eu) vůbec první snímky. Pod praporcem silných a vlivných dokáže pracovat evidentně každý, ale Luděk Seryn si něco takového rozhodně nedokáže připustit. Proto vznikla také jeho One Man Company, se kterou jasně dává na vědomí, že hodinky jsou nejenom jeho vášní, ale že se na jejich výrobě podílí sám. Stejně tak tomu bylo i u pánského exempláře s číslem 6/10 a jeho dámského duplikátu stejného čísla VI/10 (římské číslice modelů dává Luděk Seryn pouze duplikátům).Oproti předchozím hodinkám stejné řady vylepšil mohelnický klenotník a hodinář výrazně hned několik detailů. V první řadě jsou to zcela nové dýkovité ručky, které nahradily stávající skeletonové. Právě skeletonizace se na straně druhé dostalo reliéfu číselníku – skeletované číslice 3, 6, 9 a  logo LS, které má nově mezi písmeny mezeru.Trojici ruček pánského modelu pohání 4Hz mechanický strojek Sellita SW300 s automatickým nátahem (strojek lze sledovat skrze transparentní dýnko), zatímco o sekundovou ručku chudší dámský exemplář si vysloužil mechanický Peseux 7001 s nátahem ručním.Jelikož se jedná už o šesté vyrobené hodinky, je zde prostor ještě pro čtyři hodinkové nadšence, kteří ocení ruční výrobu. Právě ručně jsou koneckonců zhotoveny i kožené řemínky z aligátora, které pocházejí z pražského ateliéru Šíma. Luděk Seryn jim však dodává vlastní trnové spony ze zlata. Cena za set těchto hodinek je 200 000 Kč a podobný lze objednat na 777 114 103. www.serynwatches.com

Více z rubriky Dámské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.