Sociální sítě
Nahoru

K létu patří čerstvé saláty

Čerstvý zeleninový salát patří mezi letní evergreeny. Se stoupajícími teplotami vyhledáváme totiž potraviny, které nás ochladí a nezatíží příliš náš žaludek. Francouzské pekařství PAUL proto stále rozšiřuje svou bohatou nabídku salátů.

Lahodné saláty v pekařství PAUL jsou připravovány vždy čerstvé a vybere si opravdu každý. Aby byly nejen osvěžující, ale i příjemně zasytily, najdete v každém salátu vždy také porci bílkovin – je na vás, zda zvolíte Fermiér s pečeným kuřetem a ementálem, Fresher se šunkou a vajíčkem, středomořskou kuchyní inspirovaný salát Mediterraneénne, nebo třeba Atlantik s uzeným lososem. Ke každému salátu dostanete samozřejmě i křupavé pečivo PAUL, takže lehký oběd nebo večeře bude kompletní.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.