Sociální sítě
Nahoru

Na jaře zasaďte strom

Zasadit strom, vysázet les, to dnes může každý. Česká ekologická organizace Home for Trees vybízí jednotlivce i firmy, aby se přidali k osázení krajiny a přispěli tak ke zdravému prostředí.

Dnes víc než kdy jindy jdou ekologie a udržitelný rozvoj ruku v ruce. Tuto skutečnost si uvědomuje i lesní komunita Home for Trees, která se soustředí na výsadbu nových věkově i druhově biodiverzních lesů s převahou listnatých stromů na území České republiky. Tyto nové lesy sází s týmem ekologických profesionálů s respektem a úctou k dané krajině a přírodě obecně, aby se obnovilo mikroklima a křehký ekosystém celého lesa, na kterém jsou závislé nejen stromy, rostliny, houby a živočichové, ale také lidé.

Odborníci z Home for Trees vás sázením, péčí a ochranou stromů a lesů provedou i vysvětlí, proč je tento skutek tolik důležitý. Zapojit se do jejich sázecích akcí může každý, stačí kontaktovat organizaci, nebo si vyhlídnout termín v kalendáři sázecích akcí. Ty jsou určené jak nadšeným a stejně naladěným jednotlivcům a komunitám, tak i projektům a především firmám, které čerpají zdroje pro vlastní výrobu, zpracování a služby.

Budeme moc rádi na obnově lesů spolupracovat s firmami, které se rozhodly nastoupit na novou cestu rovnováhy, kterou si tato doba doslova žádá. Pro zaměstnance i klienty máme připraveny dárky a sázecí akce na míru. Umíme skvěle spolupracovat i s e-shopy a jsme otevřeni dalším krásným spolupracím.“

Pokud chcete podpořit život na zemi a uchovat jej i pro budoucí generace, můžete též zakoupit dárkové certifikáty, kterými darujete stromy svým milovaným. Lidé v Home for Trees je pro Vás a pro ně s láskou zasadí,“ vysvětluje Michaela Weissová, ředitelka ekologické organizace.

Kalendář sázecích akcí, na které se můžete přihlásit a další potřebné informace jsou dispozici na webových stránkách www.homefortrees.com.

Více z rubriky Nadace a pomoc

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.