Sociální sítě
Nahoru

Luxusní módní trendy. Co si obléknout tuto sezónu?

Podzim a zima nám pomalu klepou na dveře. Je nejvyšší čas podívat se do světa módy a aktuálních módních trendů. Co si obléknout v následujících měsících a být chic?

Co nikdy nevyjde z módy? Luxusní materiály!

A to platí i pro následující měsíce. Ty, které budou letošní podzim a zimu skutečně kralovat ulicím, patří mezi ty nejluxusnější vůbec. Jedním z materiálů, které jednoznačně pofrčí, bude kůže. Ať už si ji vyhlédnete skutečnou, nebo sáhnete po její imitaci, rozhodně nešlápnete vedle. Nosit ji můžete ve formě saka, kalhot nebo třeba dámské sukně.

Protože začíná být chladno, není od věci zahřát se něčím vlněným. Potěšte se proto prodlouženými blejzry, které ledabyle přepásejte opaskem. Nebo to naopak vezměte zkrátka a svou oblíbenou halenku doplňte o vestičku ve zkráceném střihu. A samozřejmě zůstaňte u luxusních materiálů – merino vlna, kašmír a jim podobné vás zaručeně zahřejí.

Materiál sám o sobě může dojem luxusu i jen navodit. Ano, řeč je o všem, co se třpytí. Protože lesklé a třpytivé materiály ovládnou letošní firemní večírky. Kupte si šaty tak lesklé, až zrak přechází. A je jedno, jestli zvolíte barvu stříbra, zlata nebo mědi. Svůj look pak neváhejte vylepšit o zajímavý šperk. Mezi ty už se dávno neřadí jen drahé kovy. Skvostně může působit i šperk z bižuterie na answear.cz.

Pohodlí, to je to, co letí!

Další módní trend si jistě oblíbíte. Již několikátou sezónu jde totiž hlavně o jedno. A tím je pohodlí. Prvky urban fashion se pomalu ale jistě dostávají do kanceláří a prolínají se s business casual módou. Máme pro vás pár tipů, jak být v pohodlí a zároveň velmi chic!

Chytře kombinujte. Jedním z velmi krásných podzimních trendů bude objem. Vévodit bude hlavně rukávům. Balónové rukávy se objevují na košilích, halenkách i svetrech. Čím objemnější, tím lepší. Ještě trochu posunout k dokonalosti je můžete extra lehkým materiálem – například šifonem. Nebojte se tento zdánlivě romantický look trochu srazit na kolena. Třeba roztrhanými džínami a koženými okovanými botami nebo farmářkami. Přesně takové, které potřebujete, najdete tady https://answear.cz/m/timberland.

Boty jsou kapitolou sami o sobě. A letos budou skutečně pohodlné. V nadcházejících plískanicích, dešti a bahně vás zaručeně podrží právě kožené boty a farmářky. Ty jsou opravdovým hitem sezóny. Vybírejte si takové, které vám dosahují na kotníky a klidně i do poloviny lýtek. A pokud budou v nějaké originálnější barvě, než je černá nebo velbloudí srst, pak je to jedině dobře. Hledejte například ty od s.Oliver hned tady https://answear.cz/m/s-oliver. I v obouvání se však odráží trend metalických materiálů a barev. Zkrátka a dobře – když se to leskne, tak je to letos na podzim super!

Podzimní barvy, květinové vzory a již zmíněný objem. Trojkombinace, která se promítne do šatů a sukní a vytvoří další, podzimu plný, módní trend. A vy ho směle vezměte a nakombinujte s něčím pohodlným, co vás zároveň zahřeje. Nejlépe s mikinou. A pokud si troufnete, tak klidně s pánskou mikinou, která bude tak trochu oversize. Krásné mikiny má třeba Tommy Hilfiger na answear.cz.

Letošní módní trendy už si na vás nepřijdou. Nezbývá, než si vychutnat první dny babího léta se svařeným vínem v ruce a těšit se z posledních slunečních paprsků v novém outfitu.

 

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.