Sociální sítě
Nahoru

Nota Bene v Chabrybárně už tuto sobotu

Kalendova Chabrybárna v Dolních Chabrech si zakládá na tradici a úctě k řemeslu. V jejich podání nejvyšší kvalita a čerstvost získává zcela nový rozměr. Spojením s jedinečným týmem kuchařů z restaurace Nota Bene vzniká báječná akce, která se uskuteční již tuto sobotu 2. října od 12:00.

Každý rok v říjnu se v Chabrybárně koná Rybobraní a letos tomu přechází tzv. Warm-up v režii Kalendů a Nota Bene. Grilovat se bude na venkovním grilu Remundi a v nabídce budou jídla z čerstvých ryb. Značka bez kostí!

Menu, které se bude v tento den podávat, obsahuje báječné Rybí Halászlé, nepředvídatelnou Koprovku s grilovaným bramborem a grilovaným pstruhem lososovitým. Nesmí chybět Kapří karbanátek na domácím chlebu, který následují Rybí saláty a uzené ryby.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.