Sociální sítě
Nahoru

Denní hydratace je klíčová pro vitalitu naší pleti

Aktuální náročné období si od nás vysloveně žádá věnovat zvýšenou pozornost péči o pleť. Skvělou volbou je vysoce výživná a kvalitní kosmetika vyrobená z kozích surovin. Kozí mléko je bohaté na vitamíny, aminokyseliny a minerály, které blahodárně působí na naši pokožku.

Kosmetika Capri

Česká společnost Kosmetika Capri již 27 let přináší na trh špičkové produkty obsahující kozí mléko, máslo, syrovátku a kolostrum. Ty se na obsahu složení podílejí ze 30 %, což je opravdu vysoké množství. Díky tomu kosmetika účinně chrání před okolními vlivy a vyživuje do hloubky. Vsadit můžete na nejluxusnější řadu Platine značky Le Chaton, kterou odborníci z Kosmetiky Capri doporučují ženám především 25+.

Denní krém je základ

V zimě jsou nejvhodnější hutné a vysoce výživné denní krémy s vysokým podílem hydratační složky. Na pokožce by měly vytvořit neviditelný ochranný film, který ji bude chránit před nepříznivými vlivy počasí. Kosmetika Capri uvedla na trh novinku s jedinečnou hi-tech formulí s rozjasňujícím, zpevňujícím a antioxidačním efektem, jíž je denní vysoce hydratační krém Platine D vhodný pro každý tip pleti. Obsahuje bohatou dávku vitamínů A a E, které jsou v moderní kosmetice klíčové pro tvorbu kolagenu a elastinu.

Denní krém Platine D, Le Chaton, 50g/934 Kč, kosmetikacapri.cz

„Platine D obsahuje vybrané kozí suroviny, vitamíny a extrakty z léčivých rostlin, deriváty olivového oleje. Vysoký podíl tuku z kozího mléka vyživuje, zvláčňuje a zjemňuje pokožku,“ vysvětluje Ing. Jitka Poláková, ředitelka firmy Kosmetika Capri. Krém obsahuje extrakt z lístků olivovníku, který úžasně hydratuje pleť a má anti-age efekt. Extrakt z mořské řasy Codium Tomentosum zase dokonale chrání pokožku před ztrátou kolagenu a elastinu, stimuluje metabolismus kožních buněk a významně ovlivňuje udržení vody v pokožce.

Něco pod krém

Jde o zcela běžnou kosmetickou rutinu žen po pětadvacítce: pod krém patří pleťové sérum, protože účinky obou produktů se pak násobí. Kosmetika Capri vyvinula sérum Platine S, jedinečný a první kosmetický prostředek s vysokým obsahem nativního kozího kolostra, které efektivně zpomaluje stárnutí pleti.

Sérum Platine S, Le Chaton, 30g/1548 Kč, kosmetikacapri.cz

Urychluje obnovu pokožky, významně ji hydratuje a zpevňuje kontury. Je určeno k anti-age ošetření přispívajícímu k remodelaci struktury pokožky. Mezi další složky séra patří avokádový olej lisovaný za studena, extrakt z kadidlovníku pilovitého Boswellia serrata, sůl kyseliny hyaluronové a D-panthenol.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.