Sociální sítě
Nahoru

Hodinářská značka Laco vstupuje do motorsportu

Německá hodinářská značka Laco se odhodlala vstoupit do světa motorsportu. Ačkoli proslula hlavně na poli hodinek pro profesionální piloty, které později rozšířila o divizi určenou potápěčům, svým způsobem dlouhá léta miluje motorový sport.

Koneckonců kdysi produkovala i speciální edici hodinek klanicí se legendárnímu vozu Porsche 928.

O tomto víkendu odstartovala na jižním pobřeží Portugalska, a to konkrétně ve městečku Portimão, populární závodní série DTM. V ní bude značka Laco podporovat profesionální německý tým SSR Performance, který na startovním roštu disponuje hned dvojicí vozů Porsche.

Značka Laco, kterou na Českém trhu nabízí ateliér ChronoShop, tak sdílí hodnoty, jako je technika, preciznost a samozřejmě kvalita „Made in Germany“, jedná se tedy o ideální partnerství. Na vozech Laurense Vanthoora s číslem #92 a Dennise Olsena ve vozidle s číslem #94 tak právě logo hodinářské stálice nechybí – a to viditelně vyznačené na prahu přímo pod dveřmi.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.