Sociální sítě
Nahoru

Party magazínu Top Class přilákala milovníky zimních sportů

Pod příznačným jménem „après ski by Top Class“ proběhla v úterý 18. října v prostorách pražského hotelu Falkensteiner velkolepá party.

V přízemí situovaný The Monkey Bar přivítal necelou stovku hostů, jež spojovala láska k zimním sportům a módě. Hlavním partnerem večera byla totiž společnost Summit Sport, jejíž trendy prodejna se nachází v samotném srdci zimních módních trendů – ve Špindlerově Mlýně.

Norqain a Lusti ve středové části baru

Jelikož Summit Sport nabízí široké portfolio světových lyžařských značek, které umocní eleganci každého oblouku na svahu či na skialpech nebo běžkách, stejně jako v après-ski barech, byla hlavním bodem celého večera módní přehlídka. K obdivu tak byly tak aktuální kolekce značek jako Martini, Luis Trenker, Swix, OneMore, Crazy a dalších, doplněné zimními edicemi pohodlných a kvalitních švýcarských bot On Running.

Večerem provázela Jana Štefánková. Na snímku s obchodním ředitelem vydavatelství RF Hobby, které stojí za magazínem Top Class, Janem Lidmaňským

V průběhu večera, jenž svými špičkovými víny zaštítilo rodinné vinařství Vinofol, byly k vidění také hodinky mladé hodinářské značky Norqain ze Švýcarska.

Ta událost využila k představení novinky Norqain Neverest Night Sight, kterou je možné už dnes obdivovat na živo v hodinářství Koscom. Jejich hlavní předností je zářivý luminiscenční číselník, jenž je o 60 % jasnější, nežli kdyby vznikl z běžné luminiscenční barvy. Stejně jako velká část produkce značky, tak i novinka využívá slavný Kenissi strojek, tedy jako Tudor, Chanel či Breitling. Hodinky byly navíc tematicky vystavené po boku v Krkonoších vyráběných lyží Lusti.

Zdeněk Böhm z hodinářství Koscom a hodinky Norqain

Večírek, kterým provázela šarmantní Jana Štefánková, zpestřila také degustace prémiových rumů Duppy Share z Karibiku.

V široké plejádě chutí zcela jednoznačně vítězil super-prémiový rum The Duppy Share XO, jež je směsí 5 až 12 letých rumů pocházejících z barbadoské palírny Foursquare. Sám výrobce tvrdí, že The Duppy Share XO je tím nejlepším, co bylo pod značkou The Duppy Share doposud vytvořeno.

Degustační koutek s prémiovými rumy společnosti Fenix Drinks

Akce „après ski by Top Class“ probíhala do pozdních nočních hodin. Servírované byly speciality místní kuchyně, ať už místní vyhlášený hovězí tataráček s lanýži nebo kaviár servírovaný s profiterolky.

Pavel Foltýn, spolumajitel vinařství Vinofol, se svým týmem

Displej značky Norqain

Displej značky Norqain

The Monkey Bar nabídl perfektní zázemí

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.