Sociální sítě
Nahoru

Pánské módní přešlapy. Které jsou nejčastější a jak se jim vyhnout?

Ačkoliv všichni víme, že šaty zdaleka nejsou to jediné, co člověka dělá člověkem, často je právě oblečení tím prvním, čeho si na lidech všímáme. Někdy nás ale může na první pohled zarazit některý z módních přešlapů. Dost možná se nějakého takového kroku vedle dopustil v životě snad každý z nás. Pojďme si přiblížit ty nejčastější, které se týkají pánských outfitů.

Tílka a sandály. Hot or not?

Pokud se zeptáte většiny dam, který přešlap v pánské módě se jim vybaví jako první, většina z nich vám bezesporu odpoví, že jde o nepadnoucí tílka a sandály! Ideálně pak v kombinaci s ponožkami. Tento trend, který je někdy ve vtipu považován za českou klasiku, zkrátka ne a ne ustoupit z žebříčku oblíbených módních kousků některých, nejen českých, mužů. Sportovně se lze ale obléct i jinak – vytahané tílko bude určitě lepší vyměnit za padnoucí triko a sandálky s ponožkami za žabky nebo tenisky. Oblékli jste někdy tuhle kombinaci i vy? Zkuste to příště stylověji – možná se budete cítit mladší a více trendy!

Kostičky a proužky? Tudy cesta nevede!

Motá se vám hlava z velkého množství barev a vzorů v jednom outfitu? Právě proužkovaná trička a kostkované kalhoty jsou dalším častým přešlapem, které se ho páni rádi dopouští. A nejen oni. Přitom stačí znát jednoduché pravidlo – pokud zvolíte na libovolném kousku jakýkoliv vzor, další kousek už by měl být absolutně basic. Někdy totiž méně znamená více, v módě tohle heslo navíc platí snad trojnásobně. Pokud máte pocit, že nemáte pro módu zrovna vyvinutý smysl, prostě to s módními výstřelky nepřehánějte – v jednoduchosti je krása, a outfit složený z obyčejných kalhot, jednobarevného trika, kšiltovky a moderních tenisek je tak ideální variantou pro všechny typy mužů.

Špatná velikost oblečení ukáže i to, co nemá

I když vytahané a o tři čísla větší kousky nejsou zrovna tou nejlepší volbou, ani příliš upnutá trička, ze kterých se snaží dostat ven váš pupík, nejsou pravým ořechovým. Za špatně zvolenou velikost a nošení triček, které se ve vaší skříni ohřívají už dlouhá léta, zatímco vám se změnila postava, vám módní policie sebere výrazný počet bodů. Pokud se tento nešvar týká i vás, zkuste čas od času probrat svou skříň a staré věci odnést raději do kontejnerů, odkud se mohou dostat k novým majitelům, zatímco vy si pořídíte padnoucí kousky, ve kterých naděláte parádu!

Jak už nešlápnout v módě vedle?

Našli jste se v některém z bodů? Víte, že móda není vaše silná stránka? Není nic jednoduššího, než najít svůj styl, ve kterém vám bude nejlépe, a ten následovat. Projděte web answear.cz a vyzkoušejte některé z osvědčených značek, ve kterých se budete cítit šik. Pokud jste milovníkem sportovního stylu, určitě nevynechte nabídku značek Fila nebo Ellesse. Ani v případě, že je vám blízká spíše elegantní móda, nepřijdete zkrátka. Čas od času je zkrátka třeba pustit do šatníku svěží vánek v podobě nových kousků, které podtrhnou vaše já.

 

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.