Sociální sítě
Nahoru

Bauer edice se rozrůstá

Bauer značka roste a nově představuje další signature produkty. První byl Bauerův dort, který láme prodeje a za pár let bude známý stejně jako Sachrův dort. Tento příběh se začal odehrávat již minulý rok na jaře. Poté ten samý rok na konci léta přišel šéfcukrář Vojtěch Řehák s Bauer zmrzlinou, se kterou se o pár měsíců později účastnil v uznávané soutěži Gelato Festival World Masters a vůbec si nevedl špatně, a tím se začal odehrávat příběh druhého signature produktu.

Novinkou tohoto roku je Bauer pohár a současně i Bauer milkshake. V novinkách hraje hlavní roli jak jinak než Bauer zmrzlina, které obsahuje směs tří čokolád. „Tmavá je intenzivní a zemitá, mléčná dodává jemnost a bílá je na dokreslení plného čokoládového zážitku. Poměr ingrediencí je stěžejní. Pravé gelato nikdy nesmí být jen sladká hmota bez emocí. Naopak, gelato musí vyprávět chuťový příběh od začátku do konce,“ říká šéfcukrář Bauer Hotel Group Vojtěch Řehák. Tento chladivý klenot dostává novou podobu v honosném poháru a milkshaku. Obě varianty jsou nápadité. Je to díky intenzivní práci šéfcukráře, který neusnul na vavřínech a neustále posouvá svou práci dále.

Vojtěch Řehák

Dort, zmrzlinový pohár a milkshake nesoucí název Bauer je k dispozici v restauraci U Prince, která nabízí nejkrásnější venkovní posezení na Staroměstském náměstí a současně v horním patře stejné historické budovy neboli na Terase U Prince. Tady všude lze okusit Bauerovu edici lahodných chutí.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.