Sociální sítě
Nahoru

Lifting umí i příroda

Jedním z nejoblíbenějších anti-age produktů české značky Original ATOK, která od roku 1997 vyrábí aromaterapeutickou kosmetiku, je Facelifting krém Vanilka-slaměnka. Zvláště na zralou a unavenou pleť působí jako elixír mládí.

Za svěžím a mladistvým vzhledem obličeje ve vyšším věku nemusí vždy být skalpel a invazivní zákroky. Lifting zvládnou i důmyslně namíchané přírodní ingredience. Důkazem toho je unikátní omlazující krém s éterickými oleji vanilky a slaměnky. Jsou jako stvořené pro vytříbenou péči o zralou a citlivou pleť. Dodávají jí vitalitu, osvěžují, vyživují a hýčkají. Sladce hřejivou vůní zároveň podporují pozitivní náladu. Za liftingovými účinky krému stojí především speciální směs rostlinných extraktů a dalších ingrediencí.

Facelifting krém Vanilka – slaměnka, Original ATOK, 50 ml/542 Kč, originalatok.cz

Receptura obsahuje jedinečný komplex antioxidantů a extraktů vyhlášených liftingovými účinky. Obsahuje například mořské řasy, přesličku, kaštan, pískavici řecké seno, kadidlovník, chmel a vinnou révu. Kyselina hyaluronová zajišťuje intenzivní hydrataci a vyplnění struktury pleti. Rostlinné oleje, především arganový, makadamový a mandlový, pokožku vyživují a udržují sametově hebkou a vláčnou. Prášek z perel jí dodává decentní jas.

Krém má lehkou hedvábnou texturu a velmi rychle se vstřebává. Můžete ho používat samostatně i jako podklad pod make-up, ideálně každý den. Při pravidelném používání navrátí pleti mladistvou jiskru, viditelně zpevní kontury obličeje a vyhladí jemné vrásky.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.