Sociální sítě
Nahoru

Eticky čistá mýdla Candy Soap

Veganství je životní styl, jehož cíl spočívá v odmítnutí podílet se jakkoliv se na využívaní a krutém zacházení se zvířaty kvůli jídlu, oblečení, zábavě a podobně. O veganské produkty se zajímá i velká část příznivců přírodní kosmetiky a jedna z českých značek, která jim vychází vstříc, je Candy Soap. Z pestré nabídky veganských mýdel vybíráme tři, která splňují nejpřísnější nároky jak z hlediska účinného složení, tak estetického provedení.

Zelené dálky vás přenesou do daleké Austrálie, kde se ze stromu kajeputu střídavolistého lisuje tea tree olej. Ten spolu s levandulovou silicí vytváří výraznou vůni tohoto aromaterapeutického mýdla, jehož silné antibakteriální, antiseptické a fungicidní účinky udělají dobře hlavně pleti s nadprodukcí kožního mazu a sklony k akné. Vysokým podílem je ve složení zastoupena také zelená řasa Spirulina bohatá na hořčík, křemík, železo a vitaminy A, C, E a B12. Spirulina je účinným antioxidantem a pomáhá udržovat pokožku svěží a zdravou. Kombinace bambuckého másla, olivového, kokosového, sojového a ricinového oleje zaručuje šetrné mytí bez podráždění už tak vystresované pokožky a efektu vláčné, pěstěné hebkosti.

Zelené dálky, Candy Soap, 100 g/165 Kč, candysoap.cz

Mango Fresh obsahuje poctivou dávku mangového pyré, které výrazně zjemňuje a vyhlazuje pokožku. Panenský olivový olej doplněný o kokosový, ricinový a mandlový důkladně smyje všechy nečistoty se zachováním maximální šetrnosti k pH a ochranné bariéře pleti. Mýdlo odkládejte vždy na suchou mýdlenku a uchovávejte při teplotě 5 až 25 °C.

Mango Fresh, Candy Soap, 100 g/165 Kč, candysoap.cz

Kombinací olejů nejvyšší kvality a štědrého podílu kakaového másla vzniká efekt sametově jemné pokožky, vůně divoké višně a švestky vyvolává hřejivou představu teplého krbu a horkého kompotu. Červený kosmetický jíl a maková zrníčka mají detoxikační a peelingové vlastnosti, díky jemnému mletí jsou šetrné i k suché pokožce, kterou nedráždí. Mýdlo Hebké objetí má přirozenou pěnivost a neobsahuje žádná přídavná pěnidla, zjasňovače nebo konzervanty jako látky na bází síry používané při průmyslové výrobě.

Hebké objetí, Candy Soap, 100 g/165 Kč, candysoap.cz

V suché nebo v dobře odtékající mýdlence vydrží mýdlo velmi dlouho a svým designem dodá vaší koupelně na originalitě. Mýdlo na vzduchu přirozeně vysychá a dýchá, proto nemůže být zabaleno do neprodyšného obalu. Čisticí a ošetřující vlastnosti se procesem vysychání nemění.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.