Sociální sítě
Nahoru

Milujte svou pleť

Jedině tak bude vypadat svěže až do pozdního věku. Česká společnost Kosmetika Capri je proslulým výrobcem vysoce kvalitní přírodní kosmetiky z kozích surovin, k jejímž nejoblíbenějším stálicím patří například růžová pečující sada. Tvoří ji denní a noční krém plus pláténková maska, s nimiž i vletních měsících docílíte dostatečné hydratace, zklidnění a omlazení pleti.

Denní a noční krém prošly profesionálním testováním ve skupině 45 žen různého věku. S denním krémem bylo spokojeno 93 procent a s nočním dokonce 96 procent žen. Všechny ocenily především rychlý účinek regenerace a hydratace, ale i konzistenci a příjemnou vůni.

Denní omlazující krém s růžovým olejem Le Chaton, 50 g/650 Kč, kosmetikacapri.cz

Lahodný denní krém pro všechny typy pleti tvoří jemná emulze, jejímuž složení dominuje vysoce hydratační růžový olej a další intenzivně hydratační a vitaminové složky. Ačkoliv je konzistence velmi lehká, přírodní komplex hydratačních komponentů účinně chrání pleť před ztrátou vlhkosti, ale také nepříznivými vnějšími vlivy, jako jsou antioxidanty a volnými radikály.

Noční regenerační krém s růžovým olejem Le Chaton, 50 g/650 Kč, kosmetikacapri.cz

Noční krém s růžovým olejem prohlubuje regeneraci, zvyšuje jemnost a jas pleti, zklidňuje ji, posiluje obranyschopnost, pevnost a pružnost, omezuje tvorbu vrásek. Je určen pro ošetření citlivé, zvláště suché a zralé pleti. Díky obsahu mastných emolientů a vosku vytváří na povrchu pokožky ochranný film, který zaručuje, že se ráno probudíte s pletí hydratovanou a sametově hebkou.

Hydratační a zklidňující pleťová maska s růží Le Chaton, 1ks (10 g)/105 Kč, kosmetikacapri.cz

Hydratační a zklidňující pleťová maska obsahuje vysoký podíl kozí syrovátky, jejíž bílkovinná složka zlepšuje hydrataci, prokrvení a tím i odolnost pokožky. Syrovátka dále obsahuje kyselinu mléčnou a citrónovou, které se podílejí na regulaci látkové výměny buněk a zlepšují mikrocirkulaci. Aplikace je snadná. Masku stačí vyjmout ze sáčku a přiložit na očištěnou pleť na 15 až 20 minut. Po uplynutí doby pláténko sejměte, zbytky gelu vklepejte do pokožky a pokračujte dalšími kroky péče.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.