Sociální sítě
Nahoru

Dárky s duší rostlin

Českou značku aromaterapeutické kosmetiky Maat v obchodech nenajdete, nevyrábí se totiž do zásoby, nevozí se do skladů. Limitované šarže zaručují, že produkce se dostane k zákazníkovi vždy čerstvá, živá, což oceňuje i mnoho kosmetických a masážních salonů v Praze, Brně a Ostravě.

Mycí emulze Baobab/Lípa, Maat, 50 ml/295 Kč, aromaaterapie.cz

Velmi příjemné je vybrat si beze spěchu a z pohodlí domova vlastní kombinaci pro denní péči o pleť. Web Maat je přehledný a u každého produktu je velmi detailně popsáno složení, účinky i způsoby aplikace. Můžete také sestavit originální dárkovou sadu pro své nejbližší a při výběru se řídit hlavní surovinou nebo třeba jejich oblíbenou vůní. Co třeba lípa?

Aromatická pleťová voda Lípa. Maat, 100 ml/319 Kč, aromaaterapie.cz

Na podzim a v zimě touží pleť po hřejivých olejích, které ji chrání před mrazem, větrem a smogem. Patří pouze na odlíčenou, vyčištěnou a navlhčenou pleť, po které dobře klouzají a zároveň v ní vlhkost efektivně „uzamykají“. Voděodolný make-up a všechny nečistoty skvěle odstraní emulze s baobabovým a lipovým olejem, která je vhodná i místo holicí pěny. Holení jde lehce, pokožka zůstává vláčná a chloupky tolik nezarůstají.

Dalším krokem je dočištění pleti aromatickou vodou, která také vytvoří ideální podklad pro další produkty.

Obličejový olej Baobab/Lípa, Maat, 30 ml/599 Kč, aromaaterapie.cz

Na obličej i celé tělo, na ráno i na večer, pro všechny typy pleti je vhodná kombinace bio baobabového, bio kaméliového a lipového oleje. Pěkně vám rozproudí krev, pokožka získá jiskru, obnoví se její pružnost a přirozený lesk. Olej jí dodá potřebnou výživu a ochrání před nepříznivým počasím. Překrásná vůně lipového květu ve vás vyvolá pocit jara i v té nejošklivější listopadové plískanici, kromě toho lipový olej vaši pleť uklidní a zabrání vzniku zánětů.

Podobné sety můžete vytvořit na téma růže, argan, avokádo a další, stačí jen zadat příslušné slovo do vyhledávače na webu. Nezapomeňte si také vybrat vhodnou dárkovou krabičku.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.