Sociální sítě
Nahoru

Shiseido opět kooperuje s půvabnou Jenny Shimizu

Nový make-up Shiseido, za kterým stojí více než 120 let výzkumu, a který je plný aktivních látek pro péči o pleť, přináší úžasné výsledky, které vydrží dlouho po odlíčení.

Dvě silná prebiotika (Fermentovaný Kefír+ a Niacinamid) podporují schopnost udržovat zdravý mikrobiom pro přirozeně živou a zářivou pleť. Za pouhý týden jsou jemné linky viditelně redukovány a nenalíčená pleť vypadá hladší a jasnější.

Využili jsme své odborné znalosti v oblasti kožní vědy a technologie, abychom vyvinuli make-up, který bude víceúčelový a zároveň bude mít klinicky ověřené hodnoty,” říká Deborah Ross, z divize Shiseido Makeup. Tato lehká receptura, umístěná v perleťové lahvičce vyrobené ze zákazníkem již použitého zrecyklovaného materiálů, působí jako péče o pleť, která zároveň poskytuje24 hodinovou hydrataci hodinové střední krytí, které je vrstvitelné a má projasňující efekt.

Použijte Revitalessence Skin Glow Foundation s nejprodávanějším Ultimune Power Infusing Serum, také od značky Shisedo, pro dvojitou dávku síly a jasu.

Jednou z legendárních tváří tohoto uvedení na trh je Jenny Shimizu, japonsko-americká modelka a herečka, která se objevila v ikonické kampani na make-up Inoui značky Shiseido, nafocené fotografem Stevenem Meiselem v roce 1993. „Jako značka jsme vždy překonávali hranice krásy a to Jenny představuje,“ říká James Boehmer, GlobalArtistic Director pro Shiseido Makeup. „Jsem nadšený, že se po třiceti letech vrací do Shiseido.“

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.