Sociální sítě
Nahoru

V Kredenci nově s obsluhou

Moje Kredenc na Břevnově disponuje nejen prodejnou, pekárnou, cukrárnou ale i bistrem. Lidé z širokého okolí se sem sjíždějí na výborné snídaně a čerstvé pečivo, které zpříjemní jakékoliv ráno. Novinkou je různá nabídka na obědy a poté na večeře, tak aby host mohl dorazit klidně vícekrát za den a vždy byl překvapen. Současně startuje obsluha, tak aby host byl opečováván od začátku až do konce svého gastronomického zážitku.

Od 11:00 do 15:00 je nově od pondělí do neděle připraveno Týdenní polední menu. Vždy obsahuje polévku a minimálně osm chodů, kde nechybí vegetariánská jídla a salát. Všechny pokrmy jsou dotažené k dokonalosti díky kvalitním surovinám a šikovnému týmu v kuchyni. Na menu se například objeví Hot dog s trhaným masem, hranolky a mayo.

Dýňové risotto s restovanou panchettou je srdcovka a pro milovníky masa lze například jmenovat Hovězí krk s koprovou omáčkou, grenaille a sušeným žloutkem. Toto není výčet michelinské restaurace, ale bistro polední nabídka z Moje Kredenc Bělohorská.

Další novinkou je druhé odpolední menu, které se podává od 15:00 do 19:30 sedm dní v týdnu. Zde se pokrmy mění s delším časovým intervalem čítajícím 2 měsíce. Odpolední menu začíná smashburgerem s cheddarem, hranolky, bbq mayo, na něj navazuje hlavně dámami milovaný tuňákový burger s avokádem a listovým salátem. Pak se menu ubírá přes masové krokety, losos gravlax, pečenou řepu až k marmeládě z volské oháňky podávané s nakládanou zeleninou. Pro posezení nad sklenkou rozlévaného vína se jistě hodí italský, francouzský či španělský talíř plný dobrot.

Více z rubriky Restaurace

  • La Veranda představuje nové chutě

    La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které...

    Marek Zelený17.4.2024
  • Snídaně s lanýžem

    Příběh se začal odehrávat v restauraci Deer již před několika lety. Před třemi roky přišel šéfkuchař Lubomír Dolejš a jeho prvním...

    Marek Zelený10.4.2024
  • Království chřestu v Hliněné baště

    Král zeleniny dává najevo převahu svým vzhledem modelky – vysoký a štíhlý stonek zdobí rozverná špička. Oč méně má kalorií, o...

    Jan Pešek7.4.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Nová španělská restaurace CASA 71

    Nová španělská restaurace Casa 71 se nachází jen pár kroků od malebného Náměstí Míru a pražské křižovatky I.P. Pavlova. Dříve se...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Oslava jara na Hliněné baště

    Příroda se po zimě probouzí a pozvolna vydává své poklady – medvědí česnek, jedlé divoké byliny, cukrový hrášek, karotku, chřest, kůzlata,...

    Marek Zelený8.3.2024
  • Avantgardní restaurace ZEM součástí Restaurant Week 2024

    Restaurace ZEM se letos stává součástí vyhlášeného gastronomického festivalu Restaurant Week 2024. Tento mezinárodně uznávaný festival, který se datuje od roku...

    Marek Zelený7.3.2024
  • Česnek z lesa

    Do diáře si zapište přelom března a dubna. Záleží na počasí, ale jedno je jisté, přibližně v tomto období přichází čas...

    Marek Zelený7.3.2024
  • Šéfkuchař David Rejhon zazářil mezi světovou špičkou

    Restaurace The Artisan pražského hotelu Marriott s potěším oznamuje, že její šéfkuchař David Rejhon obdržel prestižní ocenění „Chef of the Year“...

    Marek Zelený5.3.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.