Sociální sítě
Nahoru

Four Seasons Hotel Prague zve na Thanksgiving s moderním twistem

Pražský hotel Four Seasons i letos nabízí možnost oslavit Den díkuvzdání se speciální večeří plnou autentických chutí a přátelské atmosféry. Podruhé v řadě se na její přípravě podílí Executive Sous Chef hotelu Nicholas Trosien, který se nechal inspirovat svými rodnými americkými kořeny.

V díkůvzdání nacházíme vřelost, tradici a vděčnost. Pro moji rodinu je to jedno z nejlepších období roku, kdy můžeme trávit čas se svými nejbližšími u dobrého jídla,“ říká o svém oblíbeném svátku Nicholas Trosien.

Letošní menu propojuje tradiční chutě s moderním nádechem. Tříchodová večeře, která proběhne 23. listopadu, není pouze o jídle, ale také o vytvoření vzpomínek. V útulném a příjemném prostředí restaurace CottoCrudo tak můžou hosté strávit nezapomenutelné chvíle s rodinou a přáteli. Cena za tříchodové menu začíná na 1 850 Kč.

Více z rubriky Restaurace

  • La Veranda představuje nové chutě

    La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které...

    Marek Zelený17.4.2024
  • Snídaně s lanýžem

    Příběh se začal odehrávat v restauraci Deer již před několika lety. Před třemi roky přišel šéfkuchař Lubomír Dolejš a jeho prvním...

    Marek Zelený10.4.2024
  • Království chřestu v Hliněné baště

    Král zeleniny dává najevo převahu svým vzhledem modelky – vysoký a štíhlý stonek zdobí rozverná špička. Oč méně má kalorií, o...

    Jan Pešek7.4.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Nová španělská restaurace CASA 71

    Nová španělská restaurace Casa 71 se nachází jen pár kroků od malebného Náměstí Míru a pražské křižovatky I.P. Pavlova. Dříve se...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Oslava jara na Hliněné baště

    Příroda se po zimě probouzí a pozvolna vydává své poklady – medvědí česnek, jedlé divoké byliny, cukrový hrášek, karotku, chřest, kůzlata,...

    Marek Zelený8.3.2024
  • Avantgardní restaurace ZEM součástí Restaurant Week 2024

    Restaurace ZEM se letos stává součástí vyhlášeného gastronomického festivalu Restaurant Week 2024. Tento mezinárodně uznávaný festival, který se datuje od roku...

    Marek Zelený7.3.2024
  • Česnek z lesa

    Do diáře si zapište přelom března a dubna. Záleží na počasí, ale jedno je jisté, přibližně v tomto období přichází čas...

    Marek Zelený7.3.2024
  • Šéfkuchař David Rejhon zazářil mezi světovou špičkou

    Restaurace The Artisan pražského hotelu Marriott s potěším oznamuje, že její šéfkuchař David Rejhon obdržel prestižní ocenění „Chef of the Year“...

    Marek Zelený5.3.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.