Sociální sítě
Nahoru

Ochutnejte Le Tribute: perfektní nealko osvěžení pro každou příležitost

Toužíte po tekutém osvěžení a obyčejná voda už vaši žízeň neuhasí? Vyzkoušejte nápoje značky Le Tribute, předního výrobce prémiových destilátů i limonád. Zaujmou vás jeho novinka Zero Tonic, Olive Lemonade nebo Pink Grapefruit?

Voda je základním stavebním kamenem pitného režimu, ale někdy máme chuť na osvěžení s nějakou příchutí. V tom případě se vyplatí sáhnout po kvalitní značce, kterou španělský výrobce nealko nápojů i destilátů Le Tribute bez pochyby je. Ať si vyberete jakoukoliv příchuť limonád Le Tribute, už z prvního doušku ucítíte tradici, kvalitu a inovaci, jež nápoje této značky přinášejí svým zákazníkům.

Le Tribute Zero Tonic nabízí stejně osvěžující a hořký zážitek jako originální tonik, ale bez cukrů a kalorií. Obsahuje pouze přírodní příchutě, jako je chinin a citronová tráva, které Le Tribute Zero Tonicu dodávají unikátní chuť. Voda použitá na jeho výrobu pochází z přírodního pramene patřícího destilerii Le Tribute a je filtrována procesem reverzní osmózy k dosažení nejvyšší čistoty.

Le Tribute Olive Lemonade je neobvyklá limonáda, která spojuje přírodní citronovou šťávu s jemným dotekem oliv. Kůra z čerstvě oloupaných citronů se maceruje s malým množstvím oliv a použitá kombinace i postup výroby dávají této limonádě nezaměnitelnou chuť, kterou ještě zvýrazňuje přidaná mořská voda. To vše dělá z Le Tribute Olive Lemonade ideální osvěžující nápoj pro každou příležitost.

Le Tribute Soda Pink Grapefruit je dokonalou kombinací čerstvosti, sladkosti a hořkosti. Obsahuje přírodní šťávu z grapefruitu, citronu a pomeranče, čímž dosahuje vyváženého citrusového profilu. Malé množství růžového grapefruitu, který se používá také při výrobě Le Tribute Ginu, dodává nápoji charakteristickou hořkost.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz