Sociální sítě
Nahoru

Tiskárna Instax mini Link 3 pro rychlý tisk fotek ze smartphonu

Společnost Fujifilm uvedla na český trh kapesní tiskárnu instax mini Link 3, která dokáže za několik sekund vytisknout jakoukoli fotografii uloženou ve vašem smartphonu. Třetí generace tiskárny mini Link je již v prodeji za 3299 Kč včetně DPH. Na výběr je ze tří různých barevných variant, které odpovídají aktuálním barevným trendům – Rose Pink, Clay White a Sage Green.

Tiskárna instax mini Link 3 nabízí vedle okamžitého tisku fotek i dvě zcela nové funkce – instax AiR Studio a Click to Collage. instax AiR Studio umožňuje uživatelům vylepšit fotky trojrozměrnými efekty rozšířené reality – např. balonky nebo girlandami. Funkce Click to Collage pomáhá uživatelům tvořit koláže složené z až šesti různých fotek. Novinka je kompatibilní se smartphony s operačními systémy Android a iOS (Apple).

Tělo tiskárny nově zdobí logo instax na svislých liniích, které jsou charakterictické pro řadu tiskáren „mini Link“. Po zapnutí tiskárny se pod logem barevně rozsvítí tři barevné LED diody, které ztělesňují zábavu při používání tiskárny Link 3.

Nově přidané funkce tiskárny instax mini Link 3:

1) Snadný tisk fotek z již natočeného videa

Ve speciální mobilní aplikaci instax mini link můžete jednoduše upravit fotku uloženou ve vašem telefonu – zvětšit, zmenšit nebo ji otočit, použít filtr či upravit jas, abyste dosáhli požadovaného výsledku. Kromě toho vám aplikace umožňuje importovat a upravovat videa uložená v telefonu. Díky tomu si můžete prohlížet jednotlivé snímky videa a vybrat si nejlepší okamžik, který chcete vytisknout.

2) instax AiR Studio pro ozdobení snímku pomocí 3D efektů rozšířené reality

Tato zábavná funkce vám umožňuje libovolně kombinovat 3D efekty rozšířené reality a vyzdobit prostor na fotce za pomoci speciální aplikace.

K dispozici jsou tři typy efektů rozšířené reality: „Back“ pro vytvoření pozadí objektu, „Decor“ pro ozdobení okolí objektu a „Effect“ pro vytvoření toho nejlepšího záběru s pohyblivým efektem rozšířené reality. Efekty rozšířené reality je možné použít samostatně nebo jich zkombinovat více a vyzdobit tak prostor na snímku.

Aplikace také nabízí funkci „Remote Live View“, která umožňuje sdílet s vašimi přáteli náhled scény snímku ještě před jeho pořízením. Zobrazí se QR kód a po jeho naskenování si vy nebo kdokoli jiný může prohlédnout, jak bude výsledný snímek vypadat.

3) Funkce „Click to Collage“ pro tvorbu koláží ze série pořízených fotek

Funkce „Click to Collage“ pomáhá tvořit koláže pomocí mobilní aplikace. Aplikace umožňuje pořídit až šest snímků po odpočtu „3. 2. 1“ zobrazeného na displeji telefonu. Díky tomu můžete vytvářet zábavné koláže, na kterých bude zachyceno více póz a výrazů obličeje.

Když vytvořené koláže vytisknete pomocí tiskárny mini Link 3, funkce instax Animation spojí fotky do flipbookového videa. Video si můžete prohlédnout, když naskenujte QR kód vytištěný na instax snímku. Flipbookové video pak stačí poslat svým přátelům a rodině nebo ho sdílet na sociálních sítích.

Lehká a rychlá

Kompaktní a lehká tiskárna instax mini Link 3 se díky malým rozměrům velmi snadno přenáší. Vytištění jedné fotky trvá přibližně 15 sekund, a na jedno nabití dokáže zařízení vytisknout přibližně 100 fotek ve formátu filmu instax mini. S vaším telefonem tiskárnu bez problémů spárujete bezdrátově pomocí Bluetooth.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz