Sociální sítě
Nahoru

ALO diamonds: Podzim v zářivých barvách drahokamů

Kdy jindy se ozdobit barevnými drahokamy zasazenými do prstenů, náhrdelníků, náramků či náušnic než na podzim, kdy sama příroda kolem nás hýří hřejivými odstíny barev od žluté přes oranžovou, červenou až do bordó, fialové a všech odstínů hnědé a zelené.

Stejně tak pestré jsou zlaté šperky s diamanty a barevnými drahokamy od ALO diamonds. Inspirujte se v široké nabídce šperků od těch v nadčasových jednodušších designech pro denní nošení a vrstvení tak i honosnější diamanty zdobenými šperky pro slavnostnější momenty vašeho života.

Šperky ALO diamonds navíc mají to kouzlo, že jejich krása oproti přírodě nikdy nevybledne a stejně tak i jejich hodnota má trvalý vzestup. Jsou tak nádherným luxusním doplňkem, který rozzáří jakýkoli outfit, i výjimečným dárkem pro vzácné momenty vašeho života a vašich blízkých.

Butiky ALO diamonds najdete v Čechách i na Slovensku, s luxusním butikem v pražské Pařížské ulici, kde je jedinou českou značkou, anebo v jakoukoli denní i noční hodinu na e-shopu.

Více z rubriky Drahé Kameny

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz