Sociální sítě
Nahoru

Titulní stranu Top Class zkrášlila Daniela Brzobohatá

V podzimním vydání magazínu Top Class, které se v těchto dnech dostává na stánky trafik, přináší redakce všem, kteří ocení kvalitní víno, výběr sedmi nejlepších vinařských hotelů světa. Jde o destinace, které vám kromě pohodlí a krásné krajiny dopřejí také skutečně hluboký zážitek s vínem samotným. Ať už v podobě vlastní exkluzivní vinice nebo skvěle zásobeného vinného sklepa.

Zajímavé čtení přináší také profil osobnosti, který byl věnován partnerce jednoho z nejbohatších mužů na planetě. Lauren Sánchez totiž není jen ozdobou magnáta Jeffa Bezose, ale také úspěšnou novinářkou a hvězdou televizního zpravodajství, která ve svém životě úspěšně vybojovala celou řadu bitev, než se stala královnou na opulentní jachtě Koru.

V novém čísle se redakce věnuje samozřejmě také módě, ať už jde o nejnovější trendy na módních přehlídkách či tipy na luxusní kožené doplňky pro pány. V rámci cestování pak nechybí průvodce přepychem, jež nabízí korejská metropole Soul či třeba přehled plážových klubů v Dubaji. Zapomenout nelze ani na pravidelnou exkluzivní přílohu Top Class Loves Skiing, která každý rok přináší aktuální novinky z těch nejlepších lyžařských resortů Evropy či inspiraci na skvělé lyžařské vybavení.

Tím nejzářivějším klenotem nového vydání Top Classu je však bezesporu elegantní a ikonická moderátorka Daniela Brzobohatá.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz