Sociální sítě
Nahoru

Vlastimil Harapes na návštěvě manufaktury Armin Strom

Švýcarská manufaktura Armin Strom přivítala o víkendu legendu českého baletu, choreografa a tanečního mistra Vlastimila Harapese. Ten se začátkem roku, v rámci výstavy Umění řemesla hodinářského připomínající 600. výročí pražského orloje, stal ambasadorem této poměrně mladé hodinářské značky.

Strategickým sídlem manufaktury je městečko Biel, kde v blízkosti budov Rolex, Omega nebo i Glycine vytváří své jedinečné hodinky rozdělené do dvou kategorií. Zatímco Armin by Armin Strom nese mladou a dynamickou DNA, tradiční Armin Strom vychází z původního zaměření společnosti a pečlivě vyrábí ručně skeletované hodinky.

Právě tradiční skeletony si zamiloval i dlouholetý člen a sólista baletu Národního divadla v Praze a během sobotního programu si sám vyzkoušel, kolik práce a soustředění za jejich produkcí stojí. Za přítomnosti zakladatele manufaktury pana Armina Stroma a CEO pana Serge Michela pak obdivoval nejenom novou kolekci, ale také připravované koncepty, které se s novým kalibrem chystají pro příští rok.

V Čechách si lze skvostné hodinky Armin Strom prohlédnout v rodinném hodinářství Schediwy&Syn v Rychnově nad Kněžnou nebo se individuelně domluvit na schůzce (tel.: 494 533 126). Nejnáročnější zákazníky však jistě zaujme možnost hodinky natolik personalizovat, že jejich strojek či pouzdro může nést nejenom ryté či modelované iniciály, ale také různá data, připomínky a věnování.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.