Sociální sítě
Nahoru

CHIVAS REGAL PŘEDSTAVUJE THE ICON, NOVÝ SYMBOL LUXUSU

Je to již více než sto let, co si značka Chivas Regal vybudovala postavení první luxusní whisky na světě a nyní přichází s novým symbolem luxusu ve svém portfoliu, prémiovou Chivas Regal The Icon. Ochutnat tento exkluzivní a velmi jemný blend znamená vychutnat si whisky té nejvyšší kvality. Dokonalé propojení tradice a zkušenosti Master Blendera značky Colina Scotta dalo vzniknout zcela výjimečné směsi, která je živoucí vzpomínkou a poctou tradičnímu palírenskému řemeslu. Chivas Regal The Icon je smíchána z vyhledávaných a prestižních whisky z více než 20 pečlivě vybraných, mnohdy časem zapomenutých palíren po celém Skotsku.

Chivas Regal The IconJednotlivé whisky dodávají finální směsi část svých unikátních charakteristik a Chivas Regal The Icon tak představuje dokonalou rovnováhu mezi starým a novým. V jejím srdci leží sladové whisky z palírny Strathisla, duchovního domova Chivas Regal a nejstarší palírny Skotské vysočiny. Doplněná o Master Blenderem vlastnoručně vybírané sladové whisky z Longmorn a Glen Keith, Chivas Regal The Icon je výraznou, vyváženou a nezapomenutelnou whisky, vyrobenou pro ty nejnáročnější znalce.

Chivas Regal The Icon_Bottle_IV absolutním souznění s luxusním obsahem, Chivas Regal The Icon je ukryta v exkluzivním dekantéru z ručně foukaného křišťálu, vytvořeného mistry skláři v Darlington Crystal. Dokonalost delikátně broušeného skla v zelené barvě, vzdávající hold původní zelené lahvi Chivas Regal, která na sebe přitáhla světovou pozornost v roce 1909, umocňuje precizně tepaná kovová etiketa. Čistý a propracovaný design lahve, která potěší milovníky whisky po celém světě, doplňuje skotský symbol lásky luckenbooth na uzávěru, ikonický znak Chivas Regal.

Chivas Regal The Icon_Bottle_IIVýjimečný charakter blendu se vyznačuje bohatými tóny medu, vanilky a hořké čokolády. Ty jsou vyváženy jemnými tóny lískových oříšků, získanými při zrání v sudech, které ústí do neobyčejně dlouhého a lahodného závěru.

Chivas Regal The Icon visual_largeChivas Regal The Icon je vskutku znamenitým blendem – dokonale jemný s intenzivními a příjemnými tóny, které se rozvinou v dlouhý a přetrvávající závěr v ústech. Je mi opravdovou ctí představit tuto luxusní whisky věrnou stylu Chivas Regal,“ říká Master Blender Colin Scott o nové Chivas Regal The Icon, která bude každý rok vyrobena v limitované edici. V České republice je exkluzivní whisky k dostání v počtu osmi lahví, každá za cenu 80 000 Kč. K dostání bude v Prestige Selection Shop v 2. patře baru La Bodeguita del Medio v Praze 1.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.