Sociální sítě
Nahoru

Děti už nezávidějí: masáže na Mauritiu

Sami milujete plavání s delfíny. Blahodárné masáže. Procedury ve dvou. Když říkáte, že svým dětem dopřejete všechno, proč jim nedopřát i toto? Vše, po čem ratolesti touží, plní mauricijský Hilton. Rodiče se přitom nemusejí bát, ani kdyby šlo o kojence!

Pískání, vrzání, štěkání a mlaskání. Kterýkoli ze zvuků, vyluzovaný delfínem pomocí dýchacích orgánů a zvláštního jazyka, nyní nemusíte „sobecky“ poslouchat jen vy na širém moři. Loď s proskleným dnem, která odváží rodiče několikrát denně od známé kilometrové korálové pláže Flic-en-Flac (přímo u hotelu), může klidně zůstat zakotvena – děti totiž slyší reálně nahrané zvuky pod hladinou svého sladkovodního bazénu. Hotel se tak snaží snížit obavu zejména malých dětí z plavání a je zajímavé, že do vody tu dostává i ty, kteří doposud rodičům vzdorovali. Speciální 45minutové lekce plavání jsou tu dokonce zaměřeny na relativně pokročilý věk 5 až 12 let – ano, až tak magneticky přitahují delfíni zaryté neplavce do vody…

Kids Club je otevřen do 17 hodin (o Vánocích do 22 hodin – děti si tu rozdávají krásné dárky od hotelu). Ano, jen do 17 hodin. Má to svůj záměr. Po 17. hodině totiž hotelové spa rozjíždí originální Dětské spa menu. Aby hlavně děvčátka poznala, proč se maminka tak ráda oddává masážím, mohou si vybrat nezvyklé procedury, přizpůsobené dětem. A to zejména surovinami. Je libo cukr, nebo čokoládu? Obě terapie pochopitelně znají i dospělí. Směs tmavého třtinového cukru (Mauricius je v něm vyhlášený) a mandlového oleje odstraňuje starou kůži a následně zvláčňuje pokožku. Masážní čokoláda (95 % kakaa a 5 % mandlového oleje) má antibiotické účinky, takže mizí pupínky a flíčky, navíc se uvolní svalstvo. U dětí se pochopitelně neprovádějí procedury s takovou důsledností a tak dlouho jako u dospělých, důraz je kladen na samotnou pochoutku, kterou při masáži konzumují v různých podobách. Nabídkový list dětských masáží obsahuje i med, jogurt a zelené mandarinky. Kluci pak zbožňují společnou masáž ve dvojici s taťkou nebo maminkou. Připadají si pak konečně respektovaní, tudíž dospělí!

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.