Sociální sítě
Nahoru

Jaeger-LeCoultre zasadil semínko. Vykvetla květina. A tiká

Je to šperk, který nemůže nezasáhnout dámské srdce. První šťastnou se stala herečka Margareth Made, jež si včera večer ozdobila zápěstí touto novinkou La Rose Blanche od hodinářské značky Jaeger-Le Coultre. Stalo se tak na slavnostní večeři benátského filmového festivalu v hotelu Excelsior v Benátkách. Festival potrvá do 11. září, takže pokud máte cestu do romantického města, můžete půvabné Margareth složit ještě poklonu. Ostatně Jaeger-LeCoultre bude další dechberoucí kreace vystavovat v La Mostra.

Margareth Made, herečka s okouzlujícím šperkem, při příchodu do hotelu Excelsior v Benátkách.

Uvnitř tohoto modelu pracuje vlastní manufakturní strojek JLC Calibre 846, zdobený 1210 drahokamy, 900 diamanty a 310 safíry. Usazeny byly do 18karátového bílého zlata, ruční práce zabraly 225 hodin. Přehled dalších krásných hodinek od Jaeger-LeCoultre můžete obdivovat in natura v butiku Klenotnictví Dušák v Praze Na Příkopech 17.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.