Sociální sítě
Nahoru

Tiger Woods si koupil nové sídlo s golfovým hřištěm. Prohlédněte si ho!

Mysleli jste, že je Tiger Woods na dně po rozvodovém vyrovnání s exmanželkou Elin ve výši 100 milionů dolarů? Vůbec ne! Balík ve výši poloviny této částky nyní investoval do golfové rezidence na Floridě. Dům za 50 milionů dolarů (975 milionů Kč) je situován na superexkluzivním Jupiter Islandu, okna má na oceán a za humny pak golfové hřiště.

Podle agenta, který převod nemovitosti zprostředkoval, Woods věří, že s tréninkovým zázemím na své zahradě zlepší svou výkonnost. Momentálně žije především z reklamy a startovného, které činí 3 miliony dolarů za akci. Loni si přišel „jen“ na 105 milionů dolarů (přes 2 miliardy Kč).

Současně ale vyšlo najevo, že zálohu na dům ve výši 40 milionů dolarů zaplatil již v lednu. Exmanželka Elin se tak domnívá, že chtěl skrýt část svého kapitálu, protože o úmyslu zakoupit tento dům nevěděla. Nedá se však očekávat, že by Tiger navýšil rozvodové bolestné. „Rozvod a veškeré finanční záležitosti s tím spojené jsou již uzavřená věc, s manželkou Elin jsme podepsali veškeré závazné dokumenty,“ uvedl Woods.

Více z rubriky Bazény

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.