Sociální sítě
Nahoru

Vstupte do akrobatické stíhačky Breitling. Úžasný tým dostal své hodinky!

Tomu se říká pocta. Jediný civilní profesionální tým světa, který vytváří z tryskáčů nebeské akvabely, Breitling Jet Team, se dočkal po mohutných ovacích veřejnosti také luxusní poklony. Švýcarská hodinářská manufaktura Breitling mu věnovala limitovanou edici 1000 exemplářů modelu Chronospace, na jehož číselníku se cítíte opravdu jako v nebi…

Magazín TOP CLASS nám poskytl unikátní informace z velkého křtu, kterého směl být přítomen. Odehrál se o víkendu na letišti v Hradci Králové. Ano, v České republice! Breiling zde nekřtil nové hodinky náhodou. Breitling Jet Team totiž létá výhradně na strojích Albatros L-39, tedy letadlech české výroby. A jiné místo než Česko nemohl zvolit. Tým, jehož výkruty a akrobatické finesy budí úžas i mrazení v zádech, totiž předvedl své umění také v Hradci. V rychlostech přesahujících 700 km/h se letadla téměř dotýkala křídly, přitom plula oblohou jako jeden stroj a vzápětí se jen těsně míjela. Fascinující! Stejné pocity mají budit hodinky, rovněž výraz kvality a přesnosti.

Chronograf dokáže měřit stopovaný čas na setiny sekundy, samozřejmostí je alarm, druhá časová zóna s nezávislým budíkem a podsvícené LCD displeje, na něž se v každou denní dobu zřetelně přenáší čas, napojený na atomové hodiny. V pouzdře z ušlechtilé oceli si tak užíváte nejpřesnější čas, jaký je vůbec měřitelný. O jedinou sekundu se zpozdí až za šedesát milionů let!

Elektronický termokompenzační strojek Breitling SuperQuartz je desetkrát přesnější než běžný quartzový kalibr. Dvojité dýnko je schopno zdůraznit zvukové signály až do úrovně 90 decibelů! Ergonomický design hvězdicovité korunky i oboustranně otočné lunety s logaritmickým měřítkem perfektně sedí nejen pilotům. Hodinky pro profesionály v každém oboru zkrátka mají nové jméno: Chronospace Breitling Jet Team. Model si již nyní můžete objednat v Klenotnictví Dušák, Na Příkopě 17, Praha 1, www.dusak.cz.

Toužíte se vžít do kůže pilotů stíhaček? Video vám zprostředkuje jejich pocity i názory…

http://www.youtube.com/watch?v=-znsy6x3I-M

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.