Diamanty | 5.11.2010 | Petr Casanova

Investujte do narozenin: diamant na dně šampaňského

Exkluzivní víno Champagne de Venoge Louis XV., lahev s diamantem od Diamonds International Corporation, v sobě snoubí novou investiční příležitost do drahých kamenů i šampaňského zároveň. Speciální edice je v provedení bílém Brut 1995 a růžovém Extra Brut Rosé 2002, vždy se vám ale oči svezou dolů… na dně totiž leží diamantové kameny o váze 0,3ct až 1ct s certifikací IGI. Společnost D.I.C. je dle přání zákazníka schopna připravit jakoukoli velikost kamene. Cena tohoto luxusního produktu s diamantem uvnitř začíná na 40 000 Kč v závislosti na jeho velikosti a parametrech.

Dle práva a ochrany značky Champagne musí láhev champagne Louis XV ležet nejméně šest měsíců s diamantem ve sklepích, a tak budou rezervace možné minimálně půl roku dopředu. Šampaňské lze objednávat přes showroomy Diamonds International Corporation a její partnery. „Následně D.I.C. vystaví certifikát, v němž bude potvrzeno uložení láhve s kamenem požadovaných parametrů ve sklepích Avenue de  Champagne ve Francii, což je samo o sobě prestižní záležitostí,“ uvedl generální ředitel D.I.C. Ing. Přemysl Synek.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz