Sociální sítě
Nahoru

Lord Sugar ukázal své nové Legacy

Anglický miliardář a bývalý majitel fotbalového Tottenhamu Hotspur, lord Alan Sugar, jako by vyslyšel doporučení aktuálního vydání magazínu TOP CLASS investovat do privátních letounů z důvodů daňových výhod. Včera večer představil svůj nový Embraer Legacy 650 za 18,5 milionu GBP (352 milionů Kč).

Třináctimístný stroj nazvaný G-Suga, který garážuje v hangáru na letišti Stansted, disponuje třemi kabinkami, koupelnou, obývacím salonem, koženými křesly a zábavními systémem s vysokorychlostním internetem. Do zavazadlového prostoru se mu vměstnají i lyže nebo snowboard. Ačkoli je podnikatel kvalifikovaný pilot, rozhodl se pro zaměstnání posádky.

Na rozdíl od jiných neuvažuje o tom, že stroj bude pronajímat. Ideálních 300 hodin ročně prý nalétá sám. Lord Sugar miluje rychlost. Kromě brazilského letounu už vlastní vozy Ferrari, Bentley a Range Rover.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.