Sociální sítě
Nahoru

Pro Breitling i na Slovensko

Jednou z novinek švýcarské značky Breitling je Chronomat GMT, postavený na vlastním manufakturně vyráběném strojku. Nejede však o dva roky starý automatický Calibre 01, se kterým značka sklízí neuvěřitelné množství úspěchů, nýbrž o jeho drobnou obměnu. Ke klasickému integrovanému chronografu se sloupcovým kolem a vertikální spojkou, přibyla totiž navíc GMT ručka, která má na starosti hlídat domácí čas a během normálních okolností vlastně kopíruje průběh klasické hodinové ručky. Při změně časového pásma, si však nechává původní trajektorii a po vyšroubování korunky se skokem po hodinových intervalech posouvá pouze ručka hodinová, a to i opačně s možností zpětného přesunu data nové časové zóny. Nový automat Calibre 04 se 70 hodinovou rezervou nátahu je tak ideálním společníkem na cesty.

Chronomat GMT je zhotovený z oceli a jeho pouzdro dokáže ochránit COSC certifikovaný strojek chronometru až do hloubky 500 metrů. Na trhu bude k dispozici v šesti různých provedeních číselníku, a to jak na ocelovém tahu, tak na vkusném kaučuku.

Jelikož se jedná o hodinky určené profesionálům, nechybí jim ani luminiscenční nátěr na ručkách a reliéfních indexech, stejně tak jako jednosměrně otočná luneta se stupnicí. Samostatné ocelové pouzdro s průměrem 47 mm je pak vyhotoveno v populárním polštářovitém designu.

Chronomat GMT začíná na 205 000 Kč a jedním z míst, kde si je budete v nejbližších dnech moci vyzkoušet, je košické rodinné hodinářství J. Maskaľ sídlící na Hlavní ulici 33 v historickém jádru města. Pro více informací stačí zavolat na +421 915 885 886 nebo navštívit stránky www.maskal.sk.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.