Sociální sítě
Nahoru

Branson nosí hodinky Bulova Accutron

U příležitosti mezinárodní výstavy hodinek a šperků BaselWorld 2011, o které se více lze dočíst v novém čísle magazínu Top Class, oznámila společnost Bulova Corporation, že se světový inovátor a podnikatel Sir Richard Branson stal ambasadorem značky Bulova Accutron, jejíž kořeny se začaly psát už v roce 1875 českým emigrantem Josefem Bulovou.

Jeho jmenování je součástí růstové strategie, která umožnila Bulově v loňském roce otevřít čtyři nové mezinárodní pobočky v Číně, Itálii, Japonsku a ve Spojeném království, čímž se připojily k již stávajícím kancelářím v Kanadě, Mexiku a Švýcarsku. Hlavní sídlo firmy zůstává nadále v New Yorku v USA. Na podporu globální expanze bude kladen zvýšený důraz především na vývoj hodinek a jejich designu a na marketingové aktivity s velkým množstvím tištěné reklamy zahrnující také nového ambasadora Richarda Bransona. Ten se navíc rozhodl věnovat celý výtěžek ze spolupráce neziskové organizaci Virgin Unit, založené v roce 2004 na pomoc ke změně způsobu podnikání, tedy vzájemné spolupráce sociálního a vládního sektoru vedoucího „podnikání k dobročinnosti“.

Sir Richard Branson, mimo jiné zakladatel Virgin Group, je inspirován hodnotami a oddaností hodinářské firmy Bulova již od jejího počátku. Jeho podnikatelské aktivity zahrnují více než 300 společností ve 30 zemích světa. Sám zahájil podnikání se svou značkou Virgin už ve svých 20-ti letech a v r. 1999 byl pasován na rytíře především pro svůj podnikatelský přínos.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.