Sociální sítě
Nahoru

Breitling přivezl Albatros

Proslulá švýcarská značka Breitling přivezla v pátek 13. května do Prahy luxusní český letoun Albatros L-39, který vystavila na volném prostranství před nákupním centrem Arkády. Společně s jedním z nejvýznamnějších českých hodinářství, kterým je Klenotnictví Dušák, zde navíc uspořádala speciální prezentaci novinek pro rok 2011. Za dveřmi, které střeží figurína pilota tak lze objevit nejenom letecké chronografy z kolekcí Navitimer, Transocean, Chronospace či Chronomat, ale také potápěčské instrumenty Superocean a další jedinečné exempláře. Ačkoli se jeden od druhého designem liší, spojuje je okřídlené B ve znaku, precizní zpracování a ve všech případech strojky s COSC certifikací, které tak lze právem nazývat chronometry!

Letoun Albatros L-39 před OC Arkády

Vystavený Albatros L-39, který bude okrasou nádvoří nákupního centra až do konce května, pochází ze soukromé letky, která tvoří deset letounů. Těmi disponuje právě slavný Breitling a jejich um každoročně představuje na leteckém dni v Hradci Králové. V Praze však také nezahálí a na sobotu 21. května má připravenou speciální akci pro děti, které zatím co budou soutěžit o věcné ceny s brandem Breitling, jejich rodiče budou mít čas prohlédnout si detailně kolekce.

Breitling Jet Team

Breitling Navitimer s chronografem a čtyřročním kalendářem

Mezi novinkami, které představil přímo obchodní ředitel pro východní Evropu Markus Scharinger patřil skvostný Chronomat GMT disponující manufakturně vyráběným strojkem Calibre 04, nové vzezření kolekce Transocean s chronografem i bez něho a konečně i novinky dedikované automobilce Bentley. Ta letos oslavuje výročí legendárního týmu Barnato kolekcí Bentley Barnato Racing.

Breitling Navitimer s manufakturníě vyráběným strojkem Calibre 01

Breitling Transocean s manufakturníě vyráběným strojkem Calibre 01

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.