Sociální sítě
Nahoru

Jediné Ferrari 458 Italia mimo čekací listinu

Ferrari 458 Italia bylo představeno již před dvěma roky, zájem o tento supersportovní automobil však stále neutuchá. Důkazem jsou minimálně půlroční čekací lhůty. Magazín iLuxus ovšem jednomu z vás nabízí unikátní příležitost, jak tuto dobu zkrátit na minimum. Respektive vám stačí pouze dorazit s 240 000 EUR (6 000 000 Kč) do společnosti Exclusive Cars Bohemia a za několik hodin můžete se zcela novým a nikdy nejetým vozem vyrazit na svou panenskou jízdu.

Autentické fotografie vozu a jeho rozsáhlou výbavu vám přineseme již zítra, pro osvěžení paměti však připomínáme základní charakteristiku vozu. Pohon zadních kol má na starosti 4,5litrový motor V8 o výkonu 570 koní. S litrovým výkonem 127 koní je tato atmosférická pohonná jednotka nejlepší na světě! Ferrari 458 Italia díky tomu zvládá sprint z klidu na 100 km/h pod 3,4 s a dosahuje nejvyšší rychlosti 325 km/h. Spotřeba v kombinovaném cyklu s lehkou nohou na plynu přitom nepřesáhne 13,7 l/100 km. Opravdu si chcete nechat tuto rudou krásku ujít?

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.