Sociální sítě
Nahoru

Lamborghini Paula McCartneyho na prodej

Sir James Paul McCartney, bývalý člen legendární kapely Beatles a podle Guinessovy knihy rekordů nejúspěšnější hudební skladatel všech dob, se v poslední době zaměřil hlavně na podporu a propagaci ekologismu. Jeho vozový park tak čeká řádná obměna, kdy letité skvosty automobilové historie nahradí moderní hybridní nebo elektrické dopravní prostředky. Jako první se stěhuje Lamborghini 400 GT z roku 1967.

Coupé používá ke svému pohonu 3,9litrový motor V12 o výkonu 320 koní, přičemž veškerá síla míří na zadní kola. Vnitřní konfigurace 2+2 odkazuje na dvě plnohodnotná přední a dvě nouzová zadní sedadla, pozor si však budete muset dát na umístění volantu vpravo. S ohledem na slavného předchozího majitele se odhaduje prodejní cena na 100 000 až 120 000 GBP. Dražit se začíná 1. července v aukční síni Bonhams´ během Festivalu rychlosti v Goodwoodu. Budete při tom?

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.