Sociální sítě
Nahoru

Boucheron uhrane novým parfémem

Je tomu už rok, co se v centru Prahy otevřely brány svatostánku Boucheron. Vůbec poprvé se však v tomto monobrand butiku prezentuje něco jiného, nežli skvostné šperky a exklusivní hodinky. Tradiční pařížská značka si totiž nově připravila speciální parfém s názvem „B“, který si dámy budou moci vyzkoušet kdykoli zavítají těchto jedinečných prostor v Křížovnické ulici. Jedná se navíc o jediné místo v České republice, kde si jej budou moci i pořídit (50 ml vyjde na 2500 Kč).

Inspirací parfému „B“ se stala vskutku smyslná kolekce šperků Exquisite Confidence. Z té vycházejí náhrdelníky a prsteny připomínající volánky spodničky, které jsou propojené řetízky a navíc poseté diamanty. Šperky nesou i jeden z patentů značky, kterou je metoda broušení nazvaná „Pompon“ odhalující opravdovou krásu drahého kamene pouze jeho vlastníkovi. Stejným způsobem je broušený také flakónek parfému, jehož odlesky připomínají poddajné řasení sukýnky. Tajemná lahvička pak odhaluje plně svou krásu a tajemství pouze ženě, která ji vlastní. Právě pouze ona má to privilegium detailně si prohlédnout umě vyrytý symbol Boucheronu, písmeno „B“, a zahlédnout záři kamene ukrývajícího se v parfému.

 

A jak výrobce popisuje svůj vonný klenot? „Stejně jako gemolog cestuje po světě a hledá ty nejlepší drahé kameny, tak také výrobce parfémů vybírá ty nejvzácnější a nekompromisní vůně. V parfému „B“ se mísí cedr z atlasových hor a australské santaly s vůní pačuli obecné. Sladké vůně doplňují růže a květy pomerančovníku. Vonokvětka pak dodává parfému nádech meruněk.“ Dodejme jen, že svůj názor si budete moci udělat sami při návštěvě butiku Boucheron (Křížovnická 3, tel.: 222 318 262).

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.