Sociální sítě
Nahoru

Louis Vuitton: Legenda v novém kabátě

Speedy je kultovním modelem značky Louis Vuitton. Tato kabelka se zrodila ve třicátých letech, stejně jako Express, v době, kdy svět objevoval nové, rychlejší způsoby cestování, a její tvar, zcela v duchu tehdejší éry, elegantně kombinuje styl a praktičnost.

Od svého vzniku slouží Speedy jako nepostradatelná kabelka do města – je prostorná, ale ne příliš velká, ženská, ale ne příliš koketní, nevtíravě elegantní a sofistikovaná. V dnešní době Speedy zosobňuje také unikátní savoir-faire značky Louis Vuitton – potahované plátno. Materiál, který je jedinečně měkký a odolný, lehký a voděvzdorný, zdokonalovaný již déle než 150 let, s lemem z tradiční hověziny, pečlivě vybírané a přírodně činěné. Kůže časem získává sytě jantarovou patinu. Ucha tašky, které nesou název Toron (z latinského výrazu pro ‚provázek‘), jsou ručně šitá a velmi pohodlná do ruky. I důmyslné detaily – malý mosazný zámek, probarvení hran – jsou pro značku Louis Vuitton typické.

Speedy má nyní nové alter ego: Speedy Bandoulière z plátna Monogram. Tento dlouho očekávaný nový model je stejně módní, ještě o něco praktičtější a vůbec poprvé se nabízí s odepínatelným popruhem přes rameno z přírodní hověziny, jehož délka se dá upravit. Speedy Bandoulière se bez problémů přizpůsobí nárokům moderního života ve městě i mimo něj. Speedy Bandoulière je praktická i elegantní a dá se nosit na mnoho způsobů – ležérně přes tělo, elegantně přes rameno i tradičně v ruce nebo na předloktí. Popruh přes rameno se při nošení v ruce či na předloktí stává zajímavým detailem. Čtyři velikosti a mnoho variant,v nichž se tento model nabízí, ještě více rozvíjejí nadčasovou atraktivitu Speedy.

Speedy a Speedy Bandoulière = Jedno srdce, dva styly: kultovní klasika a žhavá novinka, kterou žena prostě musí mít.

Ceny jednotlivých modelů podle velikosti: SPEEDY BANDOULIERE 25 17.700,00 Kč, SPEEDY BANDOULIERE 30 18.100,00 Kč, SPEEDY BANDOULIERE 35 18.500,00 Kč, SPEEDY BANDOULIERE 40 18.900

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.