Sociální sítě
Nahoru

Nová kolekce Boy Chanel

Značka Chanel se může pochlubit novou kolekcí inspirovanou pánským stylem a loveckými brašnami s názvem Boy Chanel. Klasický měkký prošívaný romantický vzhled typický pro kabelky této značky byl v případě nové kolekce vyměněn za výrazné čisté linie a minimalismus. Název kolekce byl inspirován jménem anglického přítele Coco Chanel Boyem Capelem. Návrhářka se totiž nechala velmi často inspirovat jeho pánským stylem a hlavně žerzejem, ze kterého se v té době vyrábělo zejména pánské spodní prádlo a Chanel z něj jako první udělala dámské šaty. Sám dvorní návrhář značky Karl Lagerfeld o kolekci prohlásil „Styl Coco Chanel byl velmi pánský a tím pádem je pánský i duch Chanel.“, čímž dokonale zdůvodnil její jméno. Kabelky a peněženky ve stylu loveckých kazet budou vyráběny v barvách slonové kosti, tmavě šedé a typických barvách pro Chanel černé a červené. Ceny kabelek se budou pohybovat od 2 500 do 4 300 dolarů a budou k dostání ve všech buticích Chanel od září.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.