Sociální sítě
Nahoru

Akvamaríny na zklidnění mysli

Další z nádherných klenotnických počinů z pražského zlatnického ateliéru Maris je určený všem sebevědomím a průbojným ženám. Jedná se o elegantní náušnice z bílého 18kt zlata, ze kterých vyzařují usazené akvamaríny symbolizující dle léčitelů odvahu a údajně mají schopnost zahánět známky strachu a stresu. To se v byznysu může určitě hodit. Šestigramové náušnice navíc zdobí nebesky modré safíry lemované jemnou linií blyštivých diamantů. Na zakázku vznikl k náušnicím i tematicky odpovídající prodloužený přívěsek uchycený na zlatém řetízku. Tento set vyjde v malebném ateliéru na 34 870 Kč, ale na zakázku lze nahradit jednotlivé kameny jinými, a to ať už diamanty nebo stále více populárními turmalíny, granáty či citríny. Výsledná cena je vychází z požadavků klienta.

Více z rubriky Drahé Kameny

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.