Sociální sítě
Nahoru

Extravagantní potápěčský Hublot

Jedním z mnoha dalších hodinek, které vznikly pro aukci Only Watch 2011, které se bude konat koncem září v Monaku, je potápěčský Oceanographic 4000m v červeném provedení. Ten má však i svou obdobu v hodinkách, které jsou určeny pro běžný prodej. A nutno uznat, že King Power Diver 4000 m jen tak nikdo nepřehlédne!

Jejich gigantické 48mm pouzdro může být zhotoveno z karbonu nebo titanu a jeho rozměr je umocňován ohromnou korunkou na pozici 2, která má na starosti vnitřní otočnou lunetu. Ta, na pozici 4, se pak náleží mechanickému s trojku s automatickým nátahem, který pracuje na 4Hz frekvenci. Jelikož jsou tyto krásné hodinky vodotěsné do 4000 metrů, nechybí jim ani heliový ventil umístěný na pozici 10.

Ženevský experimentátor Hublot na těchto „potápkách“ pracoval osmnáct měsíců, během kterých své koncepty testoval v laboratoři. Pro zajímavost, byly hodinky vystaveny tlaku, kterého by se hodinky dočkaly v 5000 metrech pod hladinou, a splňují tak standardy NIHS!

Pro celý svět vzniklo 1000 exemplářů v titanu a dalších 500 v celo-karbonovém pouzdře.

 

Milovníci potápění zajisté ocení i unikátní řešení výměny kaučukového řemínku. Možné je tak hodinky nosit normálně na zápěstí nebo přes potápěčský neoprén.

Jejich cena se pohybuje mírně pod 500 000 Kč a objednat si je lze v exklusivním butiku Hublot, který se nachází na královské adrese – Pařížská 1 v Praze.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.