Sociální sítě
Nahoru

Podzimní kolekce La Perla

La Perla je tradiční a zároveň inovativní značka. V každé kolekci se v dané sezóně odráží nové nápady. Ačkoli se přizpůsobuje trendům, je nápaditá a designéři se nebojí experimentovat s barvami a snaží se vykouzlit takový vzhled prádla, který bude určovat vývoj módních trendů. Nelze však opomenout fakt, že se La Perla vyznačuje láskou k detailu, přesným a sofistikovaným provedením a vysoce kvalitními materiály.

Pro sezónu podzim/zima 2011 byly inspirací toliko populární a romantická 20.léta. V „secesní“ kolekci se pak často objevují i zvířecí vzory a některé speciální soupravy jsou vysázené blyštivými kamínky Swarovski.

Kolekce podzim/zima 2011 dorazí do nedávno otevřeného butiku v Široké ulici začátkem srpna. Spolu s ní by se měla objevit i řada parfémů La Perla a spodní prádlo určené náročným pánům, kteří si potrpí na kvalitě a při nákupu dárků chtějí udělat radost i sobě.

Slavná značka La Perla samozřejmě již pracuje i na kolekcích, které jsou určeny pro rok 2012, ale dle informací magazínu iLuxus by se měli dostat na český trh již před letošními Vánocemi, a to na sklonku listopadu.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.