Celebrity | 20.6.2011 | Petr Casanova

TAG Heuer a svůdná Cameron Diaz

Nádherné hollywoodské celebritě Cameron Diaz se dle zahraničních portálů podařilo svést švýcarského výrobce hodinek TAG Heuer, se kterým měla údajně uzavřít několika milionový kontrakt, na základě kterého se měla stát jeho novou ambasadorkou. Právě na ty si kultovní značka opravdu potrpí a kromě světa formule 1, se kterým spolupracuje velmi úzce už léta, patří mezi její velvyslance herec Leonardo DiCaprio či tenistka Maria Šarapovová. Dle světových médií měla tedy přibýt i božská Cameron, ale dle vyjádření společnosti TAG Heuer se zatím nebyla podepsána žádná smlouva. Značka je sice v kontaktu s velikým množstvím celebrit Hollywoodu, se kterými o partnerství jedná, ale pro tento rok zatím své řady ambasadorů rozšiřovatnebude.

V České republice lze najít nejširší výběr hodinek a doplňků v Pařížské ulici číslo 15, kde se nachází největší monobrand butik značky na kontinentální Evropě.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz