Sociální sítě
Nahoru

Nová kolekce Raymond Weil v Paláci Flóra

Nová kolekce náramkových hodinek Maestro švýcarské značky Raymond Weil právě dorazila do obchodu Watch De Luxe. Ten se nachází v prostorách nákupní galerii Palác Flóra už od jejího otevření před osmi lety a od svých počátků nabízí náročným klientům kvalitní hodinky a společenské doplňky. V reprezentativní prodejně tedy nechybí legendární značky jako TAG Heuer, Breitling, Omega nebo právě ženevský Raymond Weil, který letos slaví 35 let uběhnuvších od jeho založení.

Slavná kolekce Maestro se na letošním veletrhu hodinek ve švýcarské Basileji rozrostla hned o několik nových modelů. K prvnímu tradičnímu modelu Automatic s průhledem na setrvačku a ocelovému Phase de Lune s indikací měsíčních fází přibyl jedinečný klasický chronograf Maestro Chrono v nadčasovém provedení. Stejně jako nástroje symfonického orchestru následují metronomické tempto taktovky svého mistra dirigenta – ručky nového chronografu Raymond Weil Maestro mašírují plnou rychlostí v tempu  allegro vivo. Sekundu za sekundou, minutu za minutou, hodinu za hodinou… Maestro Chrono drží tempo a hraje svůj harmonický part v rytmu moderní doby.

Podle klasické řecké mytologie byl Chronos členem prastaré rodiny bohů, mistrem času a osudu. Legenda praví, že tento nadpozemský tvor je hnací silou věčného běhu celého božského světa. Jeho místo v dnešním i budoucím světě náleží modelu Maestro Chrono. Jemné centrální ručky i ukazatele na pozici 6, 9 a 12 se stanou pánem vašeho času a na zápěstí budou působit stejně nadpozemsky jako Chronos na svém nebeském trůnu.

Dnes je bůh Chronos symbolem moudrosti a ztělesněním ideálů lidského života. Model Maestro Chrono se svými delikátními křivkami a celkově jemnou estetikou je ideálním modelem pro náročné klienty, kteří nemusejí bezpodmínečně patřit k elitě, ale spíše k úzkému okruhu znalců, jenž dokáží rozeznat a ocenit hodnotu vysoce odborné práce hodinářských mistrů. Pouzdro s diametrem 41,5 mm ve zlacené oceli je jako slunce zapadající za nekonečnou linii horizontu, stejně zářivé, stejně věčné a nadčasové. Stříbrný číselník s gilošovaným vzorováním ve stylu „Clous de Paris“ s elegantně rozmístěnými sčítači působí velice přirozeně – komplikovaně a přitom jednoduše. Cena v PVD provedení je 68 000 Kč.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.