Sociální sítě
Nahoru

Volvo Ocean Race má nového partnera – IWC

Slavná švýcarská hodinářská manufaktura IWC ze Schaffhausenu uzavřela dohodu s Abu Dhabi Tourism Authority a stala se prvním a hlavním sponzorem jedinečného podniku Volvo Ocean Race 2011-12. Tato nesnadná plavba kolem světa se koná každé tři roky a právem je označována pro svoji náročnost jako „Everest of Sailing“. Měří 39 000 námořních mil a letos bude odstartována 29. října ve španělském přístavním městě Alicante. Novou závodní jachtu Volvo Open 70, která bude představena příští měsíc, bude možné na startu rozeznat i na velikou vzdálenost, její černé plachty i spinaker budou totiž dekorovány bílým logem hodinářkské legendy.

O tom, že automobilka Volvo nebere tento závod na lehkou váhu svědčí i speciální edice oblečení pro volný čas, které má v nabídce, stejně tak jako limitované edice automobilů, které uvádí každoročně na trh. Co se týče IWC, tak o speciální limitované edici hodinek pro Volvo Ocean Race se zatím v budoárech pouze polemizuje – portál iLuxus detaily zjišťuje a bude informovat.

Prezident manufaktury IWC pan Georges Kern a Abdul Aziz Al Hamadi z ADTA

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.