Sociální sítě
Nahoru

Kosmetický salón v pohodlí domova

Renomovaný výrobce holicích strojků, kulem a žehliček na vlasy přichází na trh s novinkou Remington i-LIGHT. Jedná se o účinný a praktický přístroj, který dokáže jednoduše suplovat epilační či depilační techniky bez jakékoli bolesti. Zařízení totiž využívá systému IPL (Intense Pulsed Light), jenž „blikáním“, respektive speciálním a silným pulzem světla, likviduje chloupky. Ty pak delší dobu nejsou schopny znovu růst a ošetřené místo jich je tak zbaveno až na 12 týdnů. Zařízení nabízí celkem dva režimy chodu. Multi-Flash je určené pro větší oblasti aplikace a Single-Flash pro využití lokální.

Zařízení disponuje stavovými LED, které informují nejen o intenzitě záblesků, ale také zvoleném módu. Mimo jiné indikují konec životnosti „žárovky“ (v balení přiloženy 3 ks). Použití unikátního přístroje Remington i-LIGHT není omezeno pouze pro ženy. Jeho možnosti se plně nabízí také mužům, kteří bojují s chloupky a klasická depilace nestačí. V obchodních řetězcích lze tento přístroj pořídit za 8 999 Kč – lze jej však objednat na www.remivar.cz.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.