Sociální sítě
Nahoru

Regulátory Revue Thommen v Čechách

Švýcarská manufaktura Revue Thommen vyrábí ve svých dílnách, vlastněných společností Grovana, nejenom své manufakturní strojky, ale také hodinky letecké linie Airspeed a elegantní linie nazvané Classical. Právě z té vychází i model Regulateur, který právě dorazil na tuzemský trh.

Classical Regulateur je k dostání v pěti různých variantách, a to s ocelovým nebo zlaceným pouzdrem – ve žlutém či růžovém odstínu. Z něho vychází  i zbarvení gilošovaného číselníku, které může být černé, stříbrné nebo ve světlé „champagne“ barvě. V každém případě je tento vybavený pouze základní trojicí ruček. Malá hodinová obíhá vložený číselník na pozici 12 s římskými číslicemi, minutová je umístěná ve středu a malá vteřinka zaobírá zbylou pozici ve spodní části číselníku.

Uloženým mechanickým strojkem se stal Duboiz-Dépraz 14073 s 25 kameny a automatickým nátahem. Jeho setrvačka vykoná 28 800 kmitů za hodinu a vydrží v pohybu 38 hodin při plném nátahu. Jelikož se jedná o společenské hodinky nabízí dostačující 30m vodotěsnost. Safírové sklíčko s antireflexní vrstvou pak kryje nejenom číselník, ale nabízí průhled do strojku a na dekorovaný rotor. Kožený prošívaný řemínek s trnovou sponou pak nádherně doplňuje 42,8mm pouzdro.

Tyto hodinky lze pořídit za 45 000 Kč v síti Klenotnictví Provazník v Chomutově a Ústí nad Labem nebo stačí zavolat na 312 247 507 a domluvit si osobní schůzku s distributorem.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.