Sociální sítě
Nahoru

Shop in shop Certina v Koscomu

Definitivně největší výběr hodinek švýcarské značky Certina lze pořídit v pražském hodinářství Koscom. To se totiž rozhodlo spolu s touto značkou, jejíž kořeny se píší už od roku 1888, zkrášlit své prostory speciálním prodejním koutkem – shop in shop, a od včerejšího dne, je tak možné po boku velikánů, jako jsou TAG Heuer, Oris nebo Frederique Constant, vybírat i z více než 250 modelů s bílo červeným logem Certina! 

Ve výběru modelů nechybí ani speciální limitované edice a elitní kolekce s mechanickými strojky Valjoux a Valgranges, které pocházejí od sesterské švýcarské značky ETA, jenž spadá do koncernu Swatch Group. Připomeňme jen, že tento konglomerát zažívá ohromný celosvětový (mimo Řecka a Japonska) úspěch a prodeje jeho značek, mezi kterými nechybí Breguet, Blancpain, Omega, Jaquet Droz či Longines, neustále rostou. Česká republika se tak řadí mezi země, kde je značka velmi oblíbená.

Hodinářství Koscom se nachází v ulici Na Poříčí 30 v Praze 1 – www.hodinky-koscom.cz

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.